امارگیر سایت
×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  چهارشنبه - ۵ اردیبهشت - ۱۳۹۷  
it is true
true
true
عوارض مصرف گوشت گاو

دکتر مهدی فهیمی؛ متخصص طب سنتی گفت: مزاج “گوشت گوسفند” گرم و تر است، برای مزاج انسان بهترین گوشت، گوشت گوسفند است و در زمان کمتری هضم می‌شود‌.

مصرف گوشت گوسفند باعث تولید خون خوب و تقویت بدن شده و چاق‌کننده است.از دل و جگر و قلوه آن برای تقویت قلب و کبد و کلیه می‌توان استفاده کرد‌ اما بهتر است مغز گوسفند کمتر مصرف شود‌.مصلح گوشت گوسفند، گشنیز، سماق و مرزه است‌.

اما “گوشت گاو” دارای مزاج سرد و خشک است و به شدت سودازا و مضر است‌.این گوشت باعث غلظت خون می‌شود و برای کبد مناسب نیست‌.

تیرگی پوست‌، افسردگی‌، وسواس‌، واریس‌، بزرگ شدن طحال‌ و بیماریهای روده بدلیل افزایش سودا در بدن اتفاق می‌افتد و مصرف زیاد گوشت گوساله موارد فوق را تشدید می‌کند‌.


بیشتر بخوانید: خطر مرگباری که پشت مصرف گوشت دام‌های صنعتی نهفته است


فرآورده‌های گوشتی آماده نظیر سوسیس و کالباس بیشتر از گوشت گاو بوده و به این خاطر توصیه به مصرف آنها نمی‌شود‌.

به اشتراک بگذارید...

true
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true

قالب وردپرسدانلود رایگان قالب وردپرسپوسته خبری ایرانیقالب مجله خبریطراحی سایتپوسته وردپرسکلکسیون طراحی